I går var jeg på vinkveld sammen med flere flotte mennesker jeg gikk og ikke gikk på videregående med. Det vi alle har til felles er at vi tok videregående i Frankrike.

Hvis du går på ungdomsskolen får du nå to oppfordringer: Ikke drikk alkohol, du har ikke lov. Dra til Frankrike når du skal gå på videregående. Sjekk ut www.fivai.no

Kvelden var veldig hyggelig! Vi fikk mimret masse om hvor fantastisk det var å gå på videregående kontra det harde (?) studielivet.

Jeg fikk meg også hele tre nye venner! To av de stilte opp og vi hadde en fantastisk hyggelig venneprat ute i regne i Bergen på vei til byen. Vi pratet om livet, utelivet og underlivet. Desverre var det mørkt ute, og da ble hele filmen svart. Så dere får desverre aldri se hvor hyggelig jeg hadde det sammen med mine nye venner. Men siden det gikk så fint å få nye venner, skal jeg på nytt prøve å møte andre hyggelige folk. Vennejakten fortsetter!

 

Bilde av den flotte frankrikegjengen. Det er tatt av Fredrik Molle

 

Helt tilfeldig hadde vi ost til vinen. Som dere ser under drakk jeg nesten en hel flaske alkoholfri vin. Den smakte litt vin, og mest solbærsaft. Når vi etterpå gikk ut på byen drakk jeg Hansa sin alkoholfrie øl. Den var god, men som alle andre alkoholfrie øl jeg har smakt til nå, veldig søt.