Nå har det vært stille fra min kant en stund. Jeg har brukt så mye tid på Samfunnet, at jeg helt har mistet bloggeinspirasjonen. Jeg har heller ikke rukket å gå i butikken, og nå har kollektivet vært uten dopapir i mer enn én uke.

Hovedsaken fra forrige uke: Studentersamfunnets USA-valgvake. Over et halvt års arbeid gikk i lufta på tirsdag, når vi fylte hele Kvarteret med møter, quiz, filmvisninger, dansegulv, valganalyser og valgsendinger.

Og det var så sykt suksess! Det var 1300 folk innom huset, Kvarteret hadde sin nest største omsetning siden de åpna i nye lokaler for to år siden, og det var fullstappet av folk hele natta. Jeg har aldri vært så stolt og så sliten på en gang.

Jeg fløy rundt på huset i 15 timer, og krøp først i seng klokka 7 onsdag morgen. Noe resten av uka, og bloggen, har båret preg av. Og for en velsignelse at å drikke ikke var noe alternativ: da hadde jeg sannsynligvis blitt ennå mer sliten, og det hadde vært vanskelig å ta ansvar.

Om jeg syntes det var kult at Obama vant? Klokka fem, da CNN meldte at Obama hadde vunnet, stod jeg i inngangsdøra og registrerte publikumsantall, og fikk så vidt med meg applausen. Det blir noe å fortelle barnebarna mine om, da! Og nå som det er helg, kommer jeg sannsynligvis til å klare å komme meg i butikken for å kjøpe kaffe og dopapir.