Jeg har fått tips og triks fra selveste Sumeet «Lovesikh» Patpatia. Mannen er 28 år og har vært edru hele sitt liv. Personlig har han ikke opplevd særlig mye sosialt drikkepress, mye på grunn av at hans tro var en såpass sterk identitetsmarkør at både for venner og ham selv var det enkelt å respektere. Sumeet er uansett en partyløve og vet hvordan han skal få kontakt med mennesker ute på byen. Enten med en av sine fantastiske «challenges», eller bare ved å gå bort å si hei. Sumeet er nemlig veldig imøtekommende og vant med å ta kontakt. Dette tillegger han utseende som for en del kanskje er litt uvant og skremmende. Man må nesten gå bort og si hei til folk slik at de vet at han absolutt ikke biter.

Jeg har lært mye av Sumeet og uten tvil blitt inspirert. I tillegg til avholdsaspektet lærte jeg mye om sikhismen samt at turban og bart er utrolig kult.

Håper dere har blitt inspirert, jeg har i hvert fall blitt det. Jeg har fått mange ideer til nye segmenter til bloggen. Håper få av vennnene leser her da jeg gjerne skulle likt å prøvd ut Sumeets forslag om å servere alkoholfri vin til intetanende venner. Muhahaha!