Jeg fikk utfordringen om å finne meg en ny venn. Hils på min flotte nye venninne; Ylla. Sammen fant vi ut hva en kan gjøre av edru aktiviteter som gode venner.

Å spille diverse spill kan være trivelig for alle og envher. Gode venner tar seg gjerne et slag yatzi på en edruelig hyttetur, eller bare hjemme i stua.

Det beste med å ha en venn er å oppleve noe sammen. Kanskje oppdage nye måter å urinere på for jenter kan være en venninnegreie for flere enn bare meg og Ylla. Håper noen blir inspirerte.

Det kan være hardt å trene alene, og da er det greit å ha venner som kan sparke deg i gang. Hvis de klarer å legge på seg en Hitlertysk som kan kommandere deg til å løfte jern som aldri før; da har du funnet en venn for livet.

Det viktigste venninner gjør er å fortelle hverandre hemmeligheter. Nummer to i rekken er å gå på do sammen. Selvsagt måtte jeg og min nye venninne ha et koselig toalettbesøk sammen for å stadfeste vårt nye vennskap.

Etter en hard dag med trening samt utforskning av ulike urineringsmetoder for jenter, da er det greit å kunne ta et avslappende bad. Det er alltid greit å ha en vennlig hånd til å vaske deg på ryggen eller bare til å prate med mens kroppen rengjøres. Regelen her er som ved lignende anledninger; ikke mist såpestykket.