Hvordan var skoleoppstarten i år sammenlignet med i fjord?

Denne oppgaven er ganske lett, for i fjor var jeg fadder og husker svært lite. I år var jeg ikke i Bergen under fadderuka, men satt med tæane i tanga på Sørlandet hvor jeg kommer fra.

 

Derimot, tiden etter fadderuken har vært litt annerledes. Mitt liv som avholdsmann startet uken etter fadderuka. Til dere som trodde studentene drakk opp pilsbusjettet i fadderuka, dere har for så vidt rett. Men uka etter har de fått seg kredittkort og da fortsetter festen.

Den største forskjellen har nok vært på organiseringen av mitt eget liv. Jeg har bytta plass å bo hvert år disse tre årene, og i fjor tok det noen uker før jeg hadde fått saker og ting på plass, noe som i år tok meg en formiddag. Jeg har allerede begynt å lese pensum, i fjord hadde jeg ikke vært på forelesning enda (Nå overdriver jeg mamma, jeg gikk på forelesning). Treningen har også fått en mye bedre start enn i fjor.

 

Hvilke utfall kan dette få?

1. Jeg gjør det bedre på skolen, har mer orden hjemme, og ser ut som Jean Paul modellen til jul.

 

2. Livet mitt blir kjedelig, jeg begynner å spille world of warcraft og hopper av studiene til fordel for en jobb som guide på akvariet i Bergen

 

Hva det blir får du vite i de neste episodene av Kaspers bloggpornografi her på internett!