Da jeg startet dette prosjektet og ble fortalt om opplegget hvor vi skulle får forskjellige utfordringer hver uke, så jeg for meg litt andre utfordringer enn hva vi har fått til nå.

Jeg tenkte med en gang at nå skal vi bli utfordret på å gjøre fylla-påfunn uten å drikke. Tankene mine dro med en gang ut på en reise hvor jeg tisser i fontenen i byen, pådrar meg omgangssjuka for så å spy på en bil, eller synger «mil etter mil» høyt på bussen.

Disse tankene diskuterte jeg med en klok dame. Hun sa at da hadde det kanskje ikke vært noe poeng å ikke drikke, dersom man ikke unngikk disse ideene. Noe jeg syntes hørtes fornuftig ut.

Likevel tenkte jeg at når jeg nå først fikk muligheten til å velge utfordring selv, skulle det bli det å realisere en ide kokt sammen kl 3 om natten.

 

 

Tenkte jeg at det skulle bevise noe? Ja. Gjorde det det? Nei. Tenkte jeg at dette er utrolig gøy på vei til byen i dag? Ja. Tenkte jeg at det var utrolig morsomt på bussen hjem fra byen i dag? Ikke veldig egentlig.

Lørdag/søndag effekten er vertfall utfordret, og ting virker mer morsomt på lørdag/mandag morgen enn søndag/mandag ettermiddag.

Takk til den søte damen på Leading Lights som fikk jobben gjort smertefritt, og uten masse blod, herpes, gull, og våpen slik jeg hadde sett for meg.