Jeg begynte arbeidet med denne ukas utfordring med å legge ut en slags kontaktannonse på bloggen. Overraskende nok var responsen heller laber. Med nøyaktig null (0) interessenter måtte jeg dermed gå andre veier for å skaffe meg en ny bekjent.

Løsningen kom rekende på ei fjøl da jeg jobbet i kafeen på skolen. Ei jente kom til disken og spurte om hun kunne bruke drikkebongen hun vant på fest forrige uke til å kjøpe seg vafler, hun var nemlig avholds. Da denne felles interessen for å ikke drikke alkohol ble brakt på banen var jeg snar med å fortelle om Nattens Helter og spørre om hun ville bli min nye bekjente. Hun presenterte seg som Katarina og vi avtalte å ta en kakao.

Veldig mange av vennene mine har jeg blitt kjent med over en øl, men å bli kjent med Katarina over en kakao fungerte vel så bra. Vi snakket selvfølgelig mye om avholdenhet og hvordan det er å være avholds på fest. Katarina tipset meg da om hennes beste venn på fest, energidrikken. Til nå har jeg for det meste bare drukket alkoholfri øl eller vann på fest, og dette har ikke klart å holde meg gående ut i de sene nattetimer. Jeg lovde da Katarina at jeg skulle teste ut Red Bull på neste fest.

Vi hadde det faktisk så hyggelig at vi glemte å ta et eneste bilde for å dokumentere det nye bekjentskapet. Jeg legger derfor ved et bilde av den ultimate bekreftelsen av et nytt bekjentskap: Venneforespørselen på Facebook!