Herreminhatt nå kjenner jeg at jeg er sliten. Det tar virkelig på å måtte være så med og så på hele tiden som det jeg var i kveld. Jeg har flørtet, jeg har sjekket, jeg har tatt på jeg har sett på. Selv om jeg kjenner at jeg nå helst bare har lyst til å hive meg i senga og slokne, kjenner jeg at det absolutt var verdt det.

Jeg har lært utrolig mye i kveld, og har merket at selv om det kanskje ikke ble noe videre flørting med en person, ble jeg kjent med en del mennesker i kveld. Uteplassen So var også mye mer behagelig å tilbringe tiden sin idag som fredag, enn jeg har opplevd på lørdager. Mye bedre plass, mindre køer og mindre skubbing.

Skulle dog ønske at jeg drog med meg ei hjem som i hvert fall kunne ha gitt meg en lett fotmassasje. Nå kjente jeg at jeg angret virkelig på det. Hvordan hele kvelden gikk og svar på spørsmål som; «hvor mange sjekket jeg opp? Hvor mange telefonnumre fikk jeg? Var det noe spesielt som skjedde? Skjedde det en slosskamp igjen?», alt det får dere svar på om ikke så altfor lenge.

Åhr, nå vil jeg SOVE!