Da har jeg vært på en herlig syvretters middag på Klosteret. Maten var fantastisk, servicen likeså. Vinen var ekstraordinær…visstnok. Ja, jeg drikker ikke så meget med alkohol til vanlig. Ja, mest sannsynlig hadde jeg ikke likt vinen som ble servert. Det er uansett kjempekjipt å ikke kunne engang smake på vin som koster like mye som jeg betaler i husleie i måneden.

Etter den flotte middagen var det rett til Cafè Sarah for å si farvel til min islender. Hun flytter tilbake til Island, noe som er ganske så trist. Festing måtte jo uansett til, og det med en journalist og fotograf fra Universitas på slep.

Plutselig satt jeg med en påspandert øl mellom nevene. Noe som var ganske koselig, men jeg måtte dessverre takke nei. Mitt fotograf og journalistfølge hadde nettopp dratt sin vei. Da var det en som trodde at edruperioden min var over. Måtte pent forklare at det nok ennå er to måneder igjen, du.

Nå er det en ny dag, med med mye hard jobbing å se frem til. Tja, kanskje det var likesågreit at jeg ikke kunne drikke de ekstremt dyre vinene…sier vi.

Dette var vel rett nummer to av syv. Virkelig herlig. Vinen som ble servert passet tydeligvis veldig godt til denne retten. Vann er heldigvis veldig sunt og godt.