Blogginnlegget blir litt amputert siden noen mente de trengte min jakke mer en meg hjem fra skolen i natt, i regnet. I jakka var også kamera. Jeg har derimot stor tro på de vakre menneskene jeg studerer med, så det tar nok ikke lang tid før det er tilbake.
Hvis du nå sitter å leser bloggen med en brun fjellreven jakke på deg, og prøver å selge kamera på finn.no. Plis ikke gjør det.

 

Fredag tok vi opp nye medlemmer til Markedsgruppen, det er en gruppe på skolen jeg er med i, som jobber opp mot studentforeningens samarbeidspartnere. Det blir kick off på onsdag, mer om det til uka.

 

 

 Den fantastiske MG gjengen. (merk det gikk i brus, selv om det var fredag)

 

Etter det traff jeg Kachun og hans kamerat på Legal hvor jeg egentlig bare skulle drikke en ingefærøl. Det ble tre! Da måtte jeg til slutt vende hjemover og lade opp til Lørdagen.

 

En ingefærøl er et begrep, det blir aldri en!

En morsom tanke på veggen på toalettet.

 

Reversibel

 

På tross av null alkohol fikk jeg medalje for dagens mest engasjerte festdeltaker. Det mener jeg er et håndfast bevis på at disse 79 dagene som gjenstår skal gå bra.

 

 

Vi ble busset rundt i Bergen, tema for dagen var barnebursdag. Det var ballonger og masse øl, til de andre. Det hadde vært litt frafall fra sist (to uker siden), men det satt ingen brems på festen.

 

Det er fortsatt hyggelig å snakke med fulle mennesker. Veldig fulle jenter som prøver å kline før de sier hei er fortsatt ikke så hyggelig, men det virket ikke som de andre som drakk syntens heller, så da er jeg innafor.

 

Når kamera er tilbake skal dere få se litt av hvordan dagen og kvelden så ut.