På lørdag var jeg på min siste fest hvor jeg drakk alkohol.  Det var siste festen i NHH sin fadderuke. Opplegget er at flere undergrupper og idrettslag i studentforeningen skal lage fest for de nye studentene. Her i Bergen spiller jeg amerikansk fotball, og sammen med de andre guttene laget vi fest.

Vi busset rundt en gjeng håpefulle jenter, som gjennom diverse aktiviteter fikk leveren til å jobbe. Vors startet kl 11.00, og jeg var hjemme rundt 02.00, så jeg føler på alle måter det var en bra siste fest. Det var også veldig gøy!

Siden jeg takket ja til å bli med på dette opplegget, har jeg tenke på det hver gang jeg drikker alkohol. Det er utrolig gøy! Det som nå gjenstår og se, er om det kan være gøy uten.

 

Om to uker er det Reversibel. Det er festen jentene vi hadde med på lørdag skal holde for oss. Jeg er spent på hvordan det skal gå. Men før det er det Rått og Råde nå til helgen. Jeg var på Slottsfjell tidligere i sommer, den festivalen var sterkt preget av høyt alkoholkonsum, og igjen, det var utrolig gøy. Vi får se om festival er like gøy når den ikke kan gjemme seg bak et alkoholisert filter.

 

Nå er det ufagsaften på skolen. Kommer tilbake til det i morra!

 

Ha en fin dag vakre mennesker! Hvis du deler bloggen min, og stiller dette spørsmålet til en person neste gang du er på byen ”kan jeg få en eplejuice av deg?”. Da er du med i trekningen av en eplejuice!