Stolthelgen i Trondheim var fantastisk, som alltid. Jeg lærte selvfølgelig mye nytt og ble kjent med nye mennesker. I tillegg fikk jeg sjansen til å leke i en rutsjebane, klatre opp et stativ og hoppe ned en stang. I tillegg sloss jeg på gresset (og tapte, selvfølgelig). Alt i en mindre kledelig parkdress (slik som barn og voksne bruker i barnehager).

Trashy
Den første kvelden koste jeg med Carcassone rett før leggetid (og tapte, selvfølgelig) Og på kveld nummer to ble det filmen «Trash Girls – Saves the World» vist på stort lerret. Fantastisk film laget med fantastiske skuespillere. Sang, dans og en solid dose med humor. Trash Girls er en draggruppe med noen fantastiske menn i spissen. Har du ikke fått dem med deg? Da er det ikke å nøle, kjøp film eller bli med på Skeiv Ungdoms ungdomsleir «Jafnadhr» nå.

Mafia
Etter Trash Girls filmen var det duket for et spennende oppgjør med «Mafia». Vi hadde en flott historieforteller som fortalte om en barnehage med masse treåringer der to drittunger var mafia (og jeg tapte, selvfølgelig. De drepte meg først, ved å hive meg ned i do, hodet først. Jeg drukna. Anklagelsene ble kastet rundt i rommet for å finne ut hvem som var skyldig. En av deltagerne manet frem en struts kalt Per for å bevise hans uskyldighet.

I runde to ble jeg mafia. I denne historien skulle en klasse med ungdomsskole elever fra Kristiansand til selveste Kristiansand Dyrepark. Læreren ble visstnok mer og mer forbanna og redd (og så sikker på) for å miste jobben. Smart som jeg var hadde jeg på forhånd brukt et tau til å binde meg fast i jenta ved siden av meg (bevis finnes på twitter), og det fant jeg ut ikke var så smart. Kom på litt for sent at når jeg beveget meg kom hun til å merke det og avsløre meg som en morder! Jeg klarte å skjule min onde hemmelighet for henne til jeg ble den første mafiosaen som ble avslørt (og tapte, selvfølgelig). Merkelig nok ikke av henne.

Siste dag var selvfølgelig sørgmodig, slik det alltid er når et Skeiv Ungdom arrangement er slutt. Nå var det på tide å henge med min bror og søster, spise en bedre middag, se Tina og Bettina, og spille Slender Man. Fikk heldigvis tid til å dra en kort tid innom Egon på kvelden, for der satt det noen Stoltdeltagere og hygget seg. (Vi har litt vanskeligheter for å skilles, så det må skje gradvis)

Herlig helg, nok en gang. Takk til alle som var med og for å ta så godt i mot meg og mine.

PS:

For de uinnvidde er Stolt en seminarhelg som er en gang i året i Trondheim på høsten. Dette er min tredje Stolt helg, og garantert ikke den siste. Målet er å lære opp samtaleledere som kan gå rundt i skoler og annet. En får opplæring i normkritikk og hvordan en skal undervise i det. Dette innebærer blant annet enn god del morsomme og finurlige oppgaver en måte gjøre. Mange av disse oppgavene står i metodematrialet til Skeiv Ungdom; Restart.