Her kommer mine spådommer, fremtidsutsikter for kvelden:
Jeg drar selvfølgelig med meg Hedda på lesbebar. Dette sier seg selv at er hundre prosent nødvendig når en skal edrublogge på byen. Planen er å feste vilt, og i tillegg utfordre hverandre på byen for å holde moralen oppe. Jeg mistenker at det kommer til å ta helt av. Jeg har spurt etter andre frivillige, men fikk kun med meg Hedda. Man må ta takke med det man får (au Hedda!), kødda!
Kvelden kommer til å begynne med at jeg og Hedda trer inn på utestedet So. Begge edruelige og flotte. Vi slår oss ned med hver vår leskedrikk i baren, og venter på at actionen skal skje. Jeg begynner med å utfordre Hedda til å blunke heftig til bartenderen. Hedda blir bedt om å ta seg en runde.
Jeg kommer til å sitte igjen i baren alene og vente. Ved siden av meg sitter en traktor av en lesbe som ser på meg forførende mens hun ruller seg en røyk av løstobakk. Hun kommer til å insistere på at hun får lov til å spandere på meg en øl, noe jeg kommer til å nekte. Hedda kommer hesblesende tilbake fordi hun misforstod og trodde hun måtte løpe en runde, ikke gå. Hun blir rasende sjalu når hun oppdager at en traktorlesbe legger an på meg.

For å kjempe for den lekre kvinnen i skjorte og rutete vest med løstobakk i en pakke i en lomme foran, bestemmer vi oss for å utfordre hverandre på strippestanga som er midt på danselokalet. Full av iver hiver Hedda seg på før hun innser at hun er både hetro og edru, og ikke minst i et forhold. Jeg løper mot stanga og tar en runde rundt og fyker inn i baren. Bartenderen ber meg ta en runde…eller to.
Når jeg kommer tilbake er Hedda omringet av veldig, veldig mange lesber. De har luktet hetroblod og de er ute etter mer. Hedda prøver febrilsk å kjempe seg gjennom hordene av flanellskjorter, løstobakk, geleprodukter og slagstøvler. Michelle er på vei til å redde Hedda. Plutselig kommer Fanthomas inn. Han roper «oh my god!», styrter mot lesbegjengen med en hårføner i belte, og et helt arsenal av sminke og moteriktige hårprodukter (og ikke minst chanel nr 5).

Hedda unnslipper med en ny fresh hårfrisyre, og en manglende BH hun ser at en av lesbene har frekket med seg. Fanthomas føner til høyre, han slenger bb cream til venstre og når lesbene blir for nærgående slenger han av buksene sånn at lesbene rygger bakover i redsel *hiss hiss*.
Etter en lang og heseblesende kamp har Fanthomas endelig overtaket. Han ender kampen med å gi alle en total make over. Lesbene er nå flotte lip stick lesber og mye bedre kledde butche lesber.
Historien blir avsluttet med at Michelle går hjem med den hotteste kvinnen av dem alle. Hedda vet jeg ikke hvor er på nåværende tidspunkt. Det siste jeg hørte var «faen, de har Dahls her!!»