Nå er det ikke mange dagene til jeg er ferdig med dette prosjektet. Jeg kjenner at jeg gleder meg. Det blir herlig å kunne prioritere andre ting enn bloggen. «Beklager, jeg kan ikke være med deg i helgen. Har en utfordring for Nattens Helter jeg må gjennomføre».

På mange måter har det vært veldig fint og jeg har fått opplevd mye og fått sjansen til å lære mye (hva god te er, hvordan en danser på byen, hvordan å sjekke). Jeg vet ikke om min deltagelse har vært verdt det før jeg eventuelt står på min siste eksamen.

Jeg klarer ikke helt å konsentrere meg om å skrive eksamen når jeg har en radiodebatt som nærmer seg, stiller opp i intervju, og i tillegg er planen er å ha en durabel fest på lørdagen som kommer, og da begynner det å bli litt for mye, kjenner jeg.

Bloggingen skulle gjerne ha startet litt før slik at jeg fikk sjansen til å avslutte i god tid for eksamen. Det hadde vært det aller beste. Sånn er det nå ikke, og da er det bare å bite tennene sammen og jobbe på.

Jeg skal spise fisk til middag, spiste makrell i tomat til lunsj, løper å kjøper meg noe sunn og koffeinrik te for å holde meg våken og kjapp. Mandag er dagen. Mandag er dagen oppgaven skal skrives, koste hva det koste vil.