Nå er det en og en halv time til jeg avholdstilværelsen min er avsluttet. I helga har jeg vært i Trondheim. Snakk om en fest som markerte min siste helg som edru! Representerte Studentersamfunnet i Bergen på Samfundets riddepromosjon, og det var kjole og hvitt og fotside kjoler så langt øye kunne se. Mye fint kan sies om ridderpromosjonen med påfølgende opera, men høydepunktet var etterfestene i hyblene. Det er helt klart den beste festen jeg har vært på hele semesteret!

a) Jeg var hjemme etter fem.
b) Ingen, ingen, 0,0 personer kommenterte at jeg ikke drakk, selv om jeg ikke kjente noen der.

Erfaringene fra helga oppsummerer lærdommen jeg kommer til å ta med meg videre etter disse månedene.

a) Det går an å dra ut uten å drikke.
b) Det er ingen som stresser med at du ikke drikker.

Nå gleder jeg meg til en god natts søvn og månedene fremover. Tusen takk for meg og for at jeg fikk være med på dette avholdseventyret.