Første kveld edru på festival er forbi. Det gikk greit. Etter å ha skiftet til regnjakke fordi det regnet (etter det regner det jo pussig nok minimalt resten av kvelden), kom vi tilbake og så Marit Larsen på scenen. Plutselig snakket hun på engelsk. Da tenker jeg ”Poser!”. Det viste seg at det var Katie Melua.

 

Det var ingen ubehagelige opplevelser med fulle mennesker. Jeg sto ved siden av to overstadig berusete damer som nok hadde vært kjipe, dersom de hadde vært ikke så pene gamle menn.

 


LidoLido er med på en prat!

 

Jeg fikk lapskaus, det har jeg aldri fått på festival ført, og gir et stort pluss i boka til Rått og Råde!

Øl-test nr. 1 er gjennomført. Det er Clausthaler som skal i ilden.

Hva er bra: Den smakte øl og den så ut som øl

Hva er dårlig: Den er alkoholfri, og den var litt søt.

 

Nå skal jeg på vinmonopolet med resten av festivaltroppen. Min venninne Astri har jobbet på vinmonopolet i sommer, og av henne fikk jeg en pamflett om ”De gode alkoholfrie alternativene”. Dette skal testes!


Hold dere fast! I morra blir det mer Festival, Rogalendinger og Popcorn!