Festivalen leverte også på Fredag. First Aid Kit var et høydepunkt. LMFAO fikk festivalen til å drikke.

 

Vi dro raskt på polet i fare for at de skulle ta tidlig helg. Jeg fikk til slutt presset meg frem til reolen med alkoholfrie drikker, og valget falt på Aronia.

Det var som saft. Flasken sa den var usukret, økologisk og bærene inneholder vist over dobbelt så mye antioksidanter som blåbær. Den kan anbefales hvis du skal være sunn, ikke få kreft. Den passer også for de som står på barrikadene mot oksidantene. (Haha! Det er det som er humor!)

 

 

Vi dro fra festivalen mot byen. Stavanger ble med ett utrygg da utestedet vi havnet på bare spilte gammel funk. Der ble vi en stund,  og danset vannsprederen, vektstanga, robåten og jogg på stedet om og om igjen.

 

Det var første turen på byen edru. Det var litt pussig, men absolutt ikke så dumt. Det kan være at mitt manglende behov for å være/danse sammen med noen ute på byen spiller inn. For jeg ble stående mitt på dansegulvet uten de jeg hadde gått ut med en del ganger. Når jeg skriver dette tenker jeg, at det gjør jeg sikkert når jeg er ute og drikker også, men da tenker jeg ikke på det.

 

Hva var bra edru på byen: Jeg kunne kjøre bil til og fra, jeg brukte en niende del penger enn hva jeg ellers ville brukt, jeg holdt rytmen og da jeg kom hjem gikk jeg ikke inn på facebook og likte alle statusene til folk jeg gikk på barneskolen med.

 

Hva er kjipt: Interessen for å gi high fives til samme person gir seg etter high five nummer 23 og ikke 78. I samtale med andre, har jeg ikke lenger løsning på alle verdens problemer om krig og fred.

 

Ha en fin lørdag vakre mennesker!