På toppen er et bilde av 7 kaker, det har jeg skjønt er en hit på en blogg!

 

I ukens utfordring har ikke bare nattens helt, men hele døgnets helt Rasmus Haugen Sandvik løst edruskapets mange gåter.

For å gjøre dette mest mulig interessant for dere vakre lesere har jeg bedt Rasmus løse superrelevante og konkrete case.

 

1) Du er på fest med en jente du syntes er veldig pen. Du står sammen med henne og to andre gutter du ikke kjenner. Hun tilbyr dere alle shots. De to andre guttene er gira, og er klare for å imponere denne pene jenten ved å vise at de drikker sprit som en baby drikker morsmelk. 

 

”Eg hadde nok takket nei, smilt, ristet vagt på hodet og gått. Hvis hu var ei bra dame hadde hu funnet på konkurransen fordi hu kjeda seg (Jesus for en booring ting å gjøre), og kommet bort etter å gått lei av de andre, og hvis hu faktisk syns det var fett å kjøpe shots til de hadde hu ikke vært min type anyways. Viktig å være pen, men det e greit om de har litt inni skallet også. Eg spiller for å vinne sesongen, ikke enkeltkamper ;)”

 

2) Du er gått ut på byen etter å nettopp ha fått et nytt verv i studentforeningen. Du og gruppen med de andre medlemmene er sammen og dere har nettopp satt dere ned rundt et bord på utestedet. Lederen av har gått rett til baren og kommer bort til deg med et glass cognac, og han sier at de blir gitt til alle nye medlemmer. 

 

«En klassiker! Jeg hadde signalisert subtilt med hånden at jeg ikke var interessert, og hadde noen fortsatt hadde jeg takket nei. Hvis noen fortsatte med noe ala «å kom igjen da, alle er med» eller noe i den duren hadde eg igjen sagt «nei takk» og smilt. Lengre enn det har jeg aldri måtte gå, folk gir seg alltid til slutt.»

 

3) Du er med din nye kjæreste fra Hardanger hjem til familien for første gang. Helt tilbake til Olav den Hellige sin tid har familien hennes laget eplecider som svigerfar er veldig stolt av. Selv om han vet du ikke drikker alkohol mener han det er greit at du tar deg et glass cider til middagen, og det virker som han ikke gir seg med det første.

 

«Se der ja, jeg var i Ulvik i går, så dette var jo treffende! Nå er det slik at jeg ikke har noe mot å ta et glass cider/øl/vin, jeg drikker bare aldri mer enn 1-2 glass, noe de aller fleste vil definere som avholds (har aldri vært full). Hadde jeg blitt tilbudt et glass hjemmelaget Cider fra selveste Hardanger ville jeg selvsagt takket ja til det, med glede. Hvis jeg derimot ikke ville ha hadde jeg sagt at han får finne på en bedre måte å få meg ut av huset, med et smil om munnen.»