Spalteinnslag nr. 1

Dra på hyttetur med mange hyggelige mennesker! Jeg var sammen med en gjeng andre NHHere på en hytte et sted innover mot Voss. Vi klarte på lørdagen å bestige et fjell på hele 1150 moh. Dette på tross av høydesyke, en flykapring og at vi havnet mitt i en innspilling av NRK programmet Norge I Dag sin nye satsning, ”Eg bor på landet og eige sau, men eg er ikkje dau”

 

På toppen av fjellet. Når jeg kom opp var jeg glad jeg tar utdannelse, for det må være utrolig kjipt å ha jobben med å bære stein opp på fjell å stable de oppå hverandre.

Hadde jeg hatt instagram så hadde jeg hashtagget dette bilde #utsikt #fjell #rocks #mountain #friends #rollerblades

Greia med turen var å bli kjent med nye og gamle medlemmer av den kristne foreningen Navigatørene på NHH. Vi ble kjent med hverandre, og mer kjent med troa.

Vi leste i denne boken, du har kanskje sett den før? #Faith #Love #Justinbieber

 

Dette er andre gang jeg er på hyttetur i studentforening regi, sist var jeg med UKEN12, en kulturfestival som arrangeres på skolen. Det var også veldig hyggelig, og det ble det drukket øl som på norsk film. Derfor må ikke du nå, kjære leser, tenke at alle er edru fordi de er på hyttetur. Så om du tenker å ikke dra ut neste helg, men heller dra på hyttetur, sørg for å ta en prat med de du skal på hyttetur med.

Her går vi i skogen på vei opp til fjellet. Hvofor skal du tro på det tenker du!? Bevis: Se på alle trærene

Her var noen av statistene Norge I Dag hadde leid inn. Jeg droppet å intervjue de siden de ikke spiller noen rolle. (Ja, det var humor igjen)

 

Siden drikkepress er ukas fokus kan jeg fortelle at i helga opplevde jeg ikke noe drikkepress i det hele tatt.
Har du en spesiell taktikk i bordtennis?