Kjære dere vakre solstråler og kronprinsesse Mette Marit.

På denne bloggen har jeg i stor grad hatt fokus på situasjoner hvor det ikke alltid er lett å ikke drikke. Men nå, sim salabim, skal vi snu det litt.

Jeg vil påstå at verdens enkleste løsning på et problem er å si til seg selv: «Nå er klokka fem på drit i alt dette», vent fem minutter, for så å gå og gjør noe annet. Hvis du er uenig i min påstand, føl deg fri til å vente fem minutter, deretter skru av datamaskinen din.

Nå tenker du «Sava, han har et poeng men virker dette på ordentlig?».

Jeg skal på følgende vis bevise hvordan nettopp du, etter å overføre 1000 kroner til min konto, kan bli kvitt drikkepress:

– Finn en aktivitet som tar opp absolutt all tiden din, i mitt tilfelle oppgaveskriving (vi bruker det videre i veiledningen her)
– Sørg for at du ikke drikke alkohol når du skriver oppgave
– Dersom du jobber i gruppe, unngå andre som drikker mye alkohol når du skriver en oppgave.

 

Ved å totalt unngå alle situasjoner hvor det kan være drikke press, blir du kvitt det. Om det fungerer å melde seg ut fra livet å skrive oppgave hele tiden, det må du gå til en annen blogg for å finne ut.

 

Jeg kan også løse andre problemer du har, og siden bloggperioden går mot slutten trenger jeg alternative måte å tjene penger på, så jeg selger tips og triks rimelig dyrt (Oy, en oksymoron, sannsynligvis vårt språks mest fantastiske fenomen)