Min bror er like avholds som storesøster (i hvert fall for tiden, for oss begge). Han har blogget litt for meg for å fortelle hvorfor han er edru.

Hei, Steffen Buer her, bror til den erverdige Michelle Buer.
Jeg skal fortelle litt om hvorfor jeg er edru, jo nå skal du høre. Jeg drikker hovedsaklig ikke fordi det aldri har appellert til meg å våkne opp dagen derpå uten å kunne huske noe mens noen folk sier at jeg var helt rå i går kveld. Da vil jeg ikke kunne svare noe annet enn ‘’Ja, det var det, men jeg husker ikke en dritt’’ og det høres kjedelig ut. I tillegg vil du jo våkne opp fyllesjuk og det høres enda verre ut.

Når jeg drar en plass for å more meg, vil jeg huske mest mulig. Det det betyr ikke at jeg ikke ser de positive siden ved å drikke; det er jo veldig sosialt og morsomt, i tillegg vil man få mange morsomme historier å fortelle. For å huske dette må man dog drikke akkurat passe. Så når jeg kanskje begynner å drikke, så vil jeg huske på dette og kun drikke nok, sånn at jeg har det gøy, og at jeg i tillegg våkner opp helt frisk og rask.