Det skjer veldig mye om dagen, så blogginga blir fort litt seint på kvelden. Det er jo ikke i beste bloggetid, men det får så være.

Nå har jeg dratt frem godposen fra skapet. I morra setter vi flad pedal mot Jæren hvor vi med en tropp på 15 skal gjøre Jærensbølgene utrygge. De begynner å melde bra bølger, så alle hjerter gleder seg. Dersom de har internett der skal jeg se om jeg får klippet og limet sammen en skrytefilm i løpet av helga.

 

I kveld var jeg på møte med Navigatørene på NHH. Det er den kristene gruppa på skolen jeg har snakket om før. Etter møte ble vi sittende å prate om alkohol og relgion. Praten var veldig bra og absolutt interessant.

Målet mitt er etter et å ha vært edru noen uker nå, å drikke mindre når jeg er ferdig. Jeg har både et personlig og religiøst insentiv ved at jeg da kan ha kontroll, og prøve i større grad å stå frem som en hyggeligere kompis.

En på fotballaget hadde bursdag for litt siden, da var det pils i badstua etter trening. Det var også hyggelig selv om jeg drakk vann.

Til slutt så er det et bilde her som ikke har noe som helst mening med hensyn på bloggtema. Men det var kult. Jeg tror det kan ha noe med et stjernetegn å gjøre.

Kos dere i helga. Det skal jeg!