Det nærmer seg nå tre måneder siden jeg klinte med noen sist. Alkohol kan være roten til mye ondt, men mye godt også. Den gjør at jeg lettere gjør ting jeg kanskje ikke alltid tør. Romantiske eller seksuelle tilnærmelser blir fort keitete når en er edru. Den kan også gjøre at det går helt over styr og gjøre at du gir noen uønsket seksuell oppmerksomhet.

Fulle folk som sjekker kan være et begredelig syn. Hva er sjarmerende med en person som svaier, ikke klarer å snakke skikkelig, og som kanskje er ustabil og høylytt? Du virker mye mer sofistikert og selvsikker hvis du faktisk klarer å holde deg på bena. Du føler deg dog kanskje mer sofistikert og selvsikker hvis du hiver innpå noen halvlitere.

Vi har et veldig lavt fødselstall i Norge. Tenk hvor lavt det hadde vært uten alkohol! En del har sex når de ikke burde, med folk de ikke burde og uten beskyttelse ute på fylla. Det gjør dog at Norge fremdeles gå rundt. Det er noen religioner og kulturer som promoterer sex uten beskyttelse, og høy andel barn. Før de norske menn og kvinner hadde fått fingeren ut hadde det kun vært de igjen, i et edru Norge.

Mest sannsynlig stemmer det ikke, men etter å ha sett paringsritualene på barer rundt om i Norge lurer jeg likevel på om det ikke har et snev av sannhet. Kanskje jeg kan sette en forsker på saken? Uansett har jeg innsett at jeg kanskje må ta pauser fra eventuelle fremtidige edrueligheter skal jeg kunne få kline noe som helst igjen. Det eller få meg en kjæreste. Lurer på hvilken som er et mest sannsynlig utfall.