Det er høst og jeg går allerede kledd som om det er i romjula. Det blir mørkere og mørkere, og det å sykle til og fra skolen foresaker alltid tårer. Litt fordi det nærmer seg vinter, og litt fordi det blåser sånn inn i hampen kalde vinder.

Jeg drømmer om jula og dens varme. Ikke fordi jeg ønsker å være med familie og venner, ikke fordi jeg tenker på julemat og julegaver, men fordi jeg vil ut av dette landet. Smilet brer seg når jeg ser for meg et varmt land, hetebølge, dykking, vakre omgivelser, bikini, og alt annet godt. Tenk å være i Australia og nesten dø av varme nå. Tenk hvor herlig! Ligge på en strand, dykke under vann, vannscooter, paragliding, brunfarge…

Someone please, TAKE ME WITH YOU!!!

Soundtrack «no e d sommer bare klapp klapp – i hendern –
og hvis du føle dæ litt slapp, slapp – bit tennern –
sammen, for det e hipp som happ, happ – på strendern –
der de e sol og du bli brun og varm og fin.»