http://petchonka.com/tom-cruise-renounces-scientology-and-turns-to-lord-of-the-rings/

De aller fleste husker når Tom Cruise tok sats og hoppet opp og ned I sofaen på direktesendt tv. Hos selveste Opera til og med. Grunnen var at han var så inn i hampen forelska i Katie Holmes, jenta kjent fra Dawson Creek og den første Batmanfilmen, blant annet. Opptrinnet fikk store medieoppslag, ikke med de mest positive lovordene, men Cruise brydde seg ikke, han var forelska. Paret fikk en datter som mange fotografer kjempet over for å ta bilder av.
Dessverre er det ikke lenge siden hvetebrødsdagene var langt fra ferdige. De er per dags dato skilt. En del mener at Cruises Scientolog tro er mye av grunnen til dette. Han er en av de mest kjente Sciontologene i verden og en sterk forkjemper mot psykriatrien og medisiner.

Han er en av verdens mest kjente skuespillere og en av de desidert best betalte. Han har spilt i en god del kjente og prisbelønte filmer. Den store debuten er Top Gun, og så har vi filmer som Mission Impossible og Rain Man.

Han er drikker ikke, men det hindrer ham ikke å ha store festkalaser der han serverer liter på liter med alkohol til sine gjester. Bare synd med den sciontolog tingen…

http://www.people.com/people/archive/article/0,,20118287,00.html