http://2.bp.blogspot.com/-3vwjQSPNBHM/TzFIqx9pQbI/AAAAAAAABu8/oe7sjkjQ3E0/s1600/Tobey-Maguire-Wallpapers-2.jpg

Tobey Maguire er en kjent og flink skuespiller. Aller mest kjent er han nok for sine ferdigheter som Peter Parker med alter egoet Spider Man. Filmen har tjent mer på sin kinohelg enn noen annen film, og er den filmen basert på en tegneserie som har hatt størst suksess. Han har spilt i filmer som Pleasantville, Fear and Loathing in Las Vegas, Seabiscuit samt spilt mot en av verdens farligste menn; Chuck Norris.

Gjennom begynnelsen av sin karriere kjempet han ofte mot Leonardo DiCaprio for roller. De ble gode venner og hjalp hverandre med å finne roller. I ungdomstiden havnet han i dårlige miljø med dårlige og harde festvaner. Han sluttet å spille inn den filmen han holdt på med og tok kontakt med anonyme alkoholikere og har vært alkoholfri siden 1995.
Etter å ha blitt edru bestemte han seg for å unngå å søke roller som Leonardo DiCaprio også prøvde seg på. Dette lønnet seg utvilsomt da han fikk roller i kritikerroste filmer som Pleasantville. Ellers kan en nevne at han lenge har vært vegetarianer og så veganer i 2009. Han er gift og har to barn.

Flott familiemann, flott dyreverner, flott skuespiller og avholdsmann.

http://www.addictioninfo.org/articles/1463/1/Tobey-Maguire-reveals-AA-meetings/Page1.html