Kathy Griffin er en frittalende og kul dame. Du har kanskje sett henne i noen serier hist og pist, eller hørt stemmen hennes i en tegnefilm. Hun har spilt noen episoder i Seinfeildt og og Akutten, for å nevne to. Hun er en stand up komiker som har en stor homofil fanskare. Hun er en av de kjendisene som kjemper åpenlyst for LHBT rettigheter.

Hun har blitt bannlyst fra talkshowet «The view» hele to ganger. Interne disputter og hennes egen komediestil har mye å si for det. Hun har også vært bannlyst fra CNN, Jay Leno og Ellen DeGeneres Show. Hun fikk dog vært med en gang hos Ellen DeGeneres.

Hun ble for alvor kjent med realityserien hennes «My life on the D-List». Hun er nok ikke lenger så langt nede på kjendislisten da hun er en av de mest annerkjente komikerne i Amerika for tiden. Hun hadde en ganske offentlig skillsmisse for noen år tilbake da hun fant ut at hennes ektemann hadde stjålet penger av henne. Hun har vært koblet sammen med mange kjente menn, og har selv uttalt at hun dater menn, som har vist seg å ikke stemme. Blant annet Isaiah Mustafa, hunken fra de nye Old Spice reklamene. Til tross for ryktene uttalte han at han syntes hun var fantastisk.

Hun drikker selvfølgelig ikke. Hun har uttalt at hennes eneste last er brus, med koffein. Kanskje litt avhengig, men det er i hvert fall ikke alkohol.

http://www.wildaboutmovies.com/interviews/KathyGriffinQueenOfTheD-ListInterview.php