«Isn’t it crazy how slayin’ just always makes you hungry and horny?»

Mraaaaow! En av de heteste skuespillerne i verden er Eliza Dushku. Ingen over, ingen ved siden. Dette er ikke noe å krangle på, for fy søren hun er brennheit! Den første rollen jeg så henne i var Buffy the Vampire Slayer som «bad girl» Faith. Hun er Buffys motstykke; røff, bryter regler, oser av rå seksualitet. Buffy på den andre siden er en søt blond jente som har vokst opp med en kjærlig mor og med gode venner (jeg elsker Buffy Summers også, ta det med ro).

Duskhu spilte i noen roller før Buffy også. Hun har spilt mot Robert DeNiro og Leonardo DiCaprio i «This boys life», og vært Arnold Arnold Schwarzenegger og Jamie Lee Curtis sitt barn i True Lies. I senere tid har hun hatt stemmen sin i noen videospill, tegnefilmer, og spilt i Tru Calling og Dollhouse. Hun har ikke hatt den største karrieren som skuespiller, og serienes popularitet tok aldri helt av, selv om Tru Calling var en ganske bra serie.

Hvorfor hun ikke blir kåret som Hollywoods vakreste og ikke er den best betalte skuespilleren i verden, er utenfor min fatteevne. Har du lyst å se på en teit og underholdende film og i tillegg se Dushku i aksjon se «Bring it on», en cheerleader film der hun spiller mot Kirsten Dunst. Der kommer bad girlen Dushku virkelig frem (hvorfor i all verden er Dunst høyere opp på Hollywoods stjernehimmel enn Dushku??)

Hvor skulle jeg med dette innlegget….JO! Hun er faktisk edru! Hun drakk ikke før hun var nitten, bla bla, drakk bare i en liten periode, bla bla. KJEEEDELIG! Se heller på noen Buffy epsioder med henne, filmer eller bare sitt og kikk lengselsfullt på bilder av henne, som jeg gjør. Kan virkelig anbefale det.

Åhr, Dushku, vi kan være edru sammen <3 http://www.contactmusic.com/news/teetotal-dushku-plays-bartender-in-wine-film_1076937 http://en.wikipedia.org/wiki/Eliza_Dushku http://www.fanpop.com/spots/eliza-dushku/images/221533/title/eliza-3-wallpaper http://enoughroomvideo.blogspot.no/2011/08/eliza-dushku-truth.html http://www.hkb.org.uk/elizadushku2.asp http://gaythingskathylikes.blogspot.no/2009/05/faith-buffy.html[gallery columns="1"]