http://www.poptower.com/catherine-tate-picture-39356.htm

Catherine Tate, sier du? Ikke hørt om henne? Fy skam! Gå på youtube sporenstreks og søk opp hennes sketsjer som «The gay son», «The ginger refuge, og den yndige mannen Derek Faye som har «kommet til denne plassen tjuefem år og aldri opplevd å bli så fornærmet før». Er han homofil, ikke? Kanskje Leonard vet det?

Hysterisk morsom komiker og skuespiller., og 100% edru! En gang gikk hun på en vodkasmell da hun ikke innså at glasset med tranebærsaft også inneholdt vodka. Bortsett fra den gangen har hun ikke røyket, brukt dop eller alkohol.
Dette flotte rødhårete menneske var omringet av sterke kvinner i sin barndom og i skolen forstod hun ikke helt hvorfor hun skulle ta ordre fra menn. Hun var ikke en av de mest lydhøre på skolen da hun faktisk var ganske sjenert. Hun sier selv at hun kanskje ble sett på som litt morsom, men hun var ikke klassens klovn på noen måte.

Dette kan ikke sies nok: har du ikke fått med deg denne kvinnen, gjør det nå før jeg smekker deg i hodet med en avis. Hennes karakter «Lauren» fikk til og med audiens med selveste daværende statsminister, Tony Blair. Slagordet hennes «Am I bovvered» vant årets ord i 2006!

Hun er edru, hun er kul og du skal sjekke henne ut, hvis ikke…*ser på deg sint med en sammenrulla aftenposten i nevene…*

http://www.guardian.co.uk/stage/2008/apr/05/television.television