Kronen på verket av kjente edruelige personligheter er den største helten noensinne. Den snarrådige, sterke og beste; Batman. Når han var ung ble begge foreldrene hans drept under et ran. Batman, eller Bruce Wayne som han heter, svor hevn og rettferdighet. Han skulle renske hjembyen Gotham for kriminalitet og ondskap. Han byttet ut en barndom og ungdomstid med studier og hard fysisk trening.

Batman er uten tvil den beste detektiven i universet. Han har løst utallige saker og mysterium. I tillegg til alt dette er han en mester på å lure folk. Han er en utkledningsmester, men den beste utkledningen han har er som playboyen og billionær Bruce Wayne. Folk ser ham som en fyr som kun bryr seg om seg selv og sin enestående rikdom. En fyr som kun drikker de dyreste champagne og spiser den dyreste russiske kaviaren.

Det folk ikke vet, er at Bruce Wayne faktisk er avholds. Han har aldri inntatt en dråpe alkohol. Hvorfor? Hvordan skal du kunne bekjempe kriminelle med en «hangover»? Han må alltid være parat, han må alltid være klar. De fleste går rett på når han heller club soda champagneflaskene. Der har du det; verdens beste helt, og verdens beste avholdsmann.

Vil du bli like kul og tøff som Batman? Slutt å drikk!

Ps: Det er ikke Bob Kane som er skaperen av Batman, men heller Bill Finger.