Hei fantastiske prinsesser og prinser

Fikk et spørsmål i gangen på skolen i dag:

 

Han:    Hvordan går edrulivet?

Meg:    Det går greit, det bare gått en uke og jeg ligger ikke i sengen enda med hode i mikrobølgeovnen, så jeg vil si at det går bra.

Han:    Så bra, jeg var skikkelig på fylla i går! Det var sykt fett!

Meg:    Ja, ok.

 

Da min kamerat var på fylla i går, var jeg på kino. Jeg så Kon Tiki. Filmen kan sammenlignes en påkjørt snegle. Før du ser den så tenker du, ”Æsj, segle, ukult!”. Akkurat sånn man tenker før man ser norsk film, ”Æsj, norsk film, ukult!”. Så ser du sneglegørret smurt utover fortauet med konturene av den uheldiges skosåle, og da tenker du ”Wow! Det er Rock and Roll!”. Sånn var filmen også.

(Beklager til sneglen som nå kanskje føler seg litt tråkket på)

 

Kino er absolutt en bra edruaktivitet. Det er noen jeg nesten aldri gjør, men nå er kanskje muligheten til å svi av matbudsjettet på denne typen underholdning.

Da jeg gikk gjennom byen for å ta bussen hjem var klokka nesten tolv, og overaskende mange var ute. Da kan jeg innrømme at jeg gjerne skulle drukket noen pils, ringt min kamerat, og gjort dansegulvet utrygt. Nå tenker du sikker, ”ppffff, dansegulvet utrygt du lissom!”

 

Siden dere lesere er i tvil, og på oppforing fra et tidligere blogginnlegg hvor det ble etterlyst noen danse-moves, skal dere nå få se hvordan man danser på holmefest!

 

 

Kom gjerne med innspill slik at jeg kan utvide mitt danserepertoar!