Det var en hard lørdag uten alkohol.

 

I går var det sesongåpning, og vi tapte den første kampen. Men som de sier i sangen ”løft ditt hode du raske gutt om et håp eller to blir brutt”, så vi stiller sterkere neste helg.

 

En smell i låret førte til at jeg vaklet litt haltende rundt resten av dagen. Andre lørdager ville ikke dette vært noe problem etter noen pils, så mitt substitutt ble pills (på engelsk).

 

Her ser du meg lene meg tilbake utrolig fornøyd med ordspill på flere språk.

 

Med medisin i blodet kom jeg meg selvfølgelig ut på dansegulvet senere på kvelden.

 

Internaften.

 

Hvis du ikke går på NHH har du nok ikke hørt om det, det er en fest som markerer slutten på skolen veldedighetsuke. NHHAID som står bak har da samlet inn penger til skoler i Malavi i en uke. Målet var 1 million, og de tror ikke de var så langt unna.

 

Det er auksjon, og selv edru Kasper lar seg rive meg, og bruker oppsparte midler som om jeg faktisk skulle hatt noen oppsparte midler. Så nå blir det guttetur til Hemsedal i vinter en gang.

Etter at jeg begynt å blogge har skifter jeg klær på en helt nyt måte, sjekk det ut! Siden noen av dere sikkert sliten litt med et snev av kelinhet fra i går, får dere her 24 sekunder helt meningsløs film. Se den gjerne syv ganger. Det pleier ofte å hjelpe for min del.