Som dere alle vet er det Munkholm mandag bare en gang i uka! Jeg har vært så heldig å få teste 2 typer munkholm alkoholfri øl. Og her er resultatet!

Munkholm sommerøl er bra. Hvorfor? Fordi etterspørselen tydeligvis er å lav at du kan få kjøpt det helt ut i oktober. Når du ser på en boks som har måker og badende mennesker på seg, da blir du glad.

Når du åpner denne aluminiumssylinderen og trakter nedpå med boblende veske tenker du.
– Nå lider jeg ikke lengre av væskemangel.
– Jeg kan drikke fire til, og fortsatt komme meg hjem på enhjulsykkelen jeg trillet til butikken på.

Smaken var overaskende bra. De andre alkoholfrie ølene jeg har smakt har vært veldig søte, denne var ikke så ille som de andre.

Den får 27 på en skala fra 4 til 39.

 

Munkholm Münchener skulle være mørk og fyldig i følge boksen selv. Det var den helt sikkert. Jeg tenkte det var dumt å helle ut innholdet for å bekrefte at fargen var mørk. Hvordan noen får en drikke til å være fyldig er langt utover mine evner i degustasjonens kunst.

Jeg var veldig positivt overasket over denne ølen også. Det er tydelig at jeg har antatt at alle som drikker alkoholfri øl vil at ølen skal være veldig søt. Her har jeg tatt feil. Denne ølsorten var heller ikke så søt.

Den får «Sabla bra» på en skala fra «ikke bra i det hele tatt» til «ubeskrivelig bra!»

Begge to kostet en tredjedel av en vanlig øl.