Jeg har en ny spalte på G: «Ida møter studentforeninger». Jeg skal møte og intervjue ledere fra ulike studentorganisasjoner, og lage en serie filmklipp. Ideen er at jeg vil få litt forkjellige tanker om drikkekulturen i studentmiljøet. Samtidig planlegger jeg også at dette skal bidra til å bevisstgjøre aktive studenter om hvilken rolle alkhol spiller eller bør spille.

Først ut er Khiem fra Aktive Studenters Forening (ASF), som snakker litt om drikkepress, drikkekultur i egen studentorganisasjon og kommenterer twitter-rykter om at det florerer kjønnssykdommer i ASF (- xoxo Ida).

Musikk: Shyfinger Meets Electra – «tiger tiger tiger»
Oslobandet Shyfinger Meets Electra har nettopp gitt ut ny plate, som muligens, muligens, er den beste norske debutplata jeg har hørt noen gang! Du kan høre den her.