Okei, nå legger jeg ut noe jeg synes er litt pinlig. Det er nemlig noe vesentlig jeg har glemt å fortelle bloggen: jeg elsker å danse. Hvis jeg ikke får dansa ett minutt eller ti i løpet av dagen, er ikke dagen verdt å regne med rett og slett. Derfor sier det seg selv at litt rødvin fra eller til ikke har noen betydning. Jeg har ingen mindre terskel for å hive meg på dansegulvet når jeg er edru – tvert i mot! Synes faktisk at jeg danser enda bedre når jeg ikke sløver finmotorikken og rytmesansen med alkohol.

Jeg har hatt veldig lyst til å fortelle dette; at man ikke må drikke for å danse. Men jeg har ikke helt visst hvordan. Og det er nå vi kommer til det som er litt pinlig. På lørdag fikk jeg Nulle til å filme meg mens jeg nøt å være alene på dansegulvet. Etterhvert kom Kjetil. Kjetil er en av mine favorittdansepratnere. Også tenkte jeg at jeg kunne legge ut filmen her, som et slags bevis.

Uansett, dette er litt pinlig å vise frem, men poenget er altså ikke å vise hvor bra jeg shaker på dansegulvet, men at det går an å danse når man er edru også. Likevel – ikke mobb meg for dette på lesesalen i morgen, da!