Etter at jeg la ut et lydklipp av meg, min søster og bror som spilte har det kommet inn mail fra fansen min som lurer på hva Slender Man faktisk er. Er han ekte? Hvorfor skriker dere så fælt? Er du singel?

Nå skal dere alle endelig få svar. Slender Man er en skikkelse som ble oppfunnet på forumet til «Something awful». I tråden » lag paranormale bilde» dukket en skikkelse opp med svart dress, med lange tynne lemmer som han kan strekke ut umenneskelig langt for å skremme eller fange ofre. I noen versjoner har han også tentakler. Han bruker hypnose for å lokke unger til å gå inn til hans armer.

Hans objektiv er å fange og kidnappe barn. Han blir ofte sett i et område rett før et barn forsvinner. Selv om han er til stede er det ofte ikke en voksen ser ham, kun et barn. Barn har også en tendens til å drømme om han, noe foreldre tillegger en livlig fantasi hos barnet. De angrer nok når de oppdager at poden forsvinner, kan en jo saktens tenke.

Spillet jeg spiller er et indiespill laget av Parsec Productions. Du er i en skog der du har en lommelykt med batteri du må passe på, samt din egen person som du kan gå og løpe med, men på passe på at ikke går tom for energi. Du må finne åtte sider for å vinne spillet. På disse sidene står det setninger som «Help me», og andre skumle ting. Du har en måler som måler hvor gal du blir. Når bildet begynner å bli statisk mister du forstanden. Du må aldri se rett på Slender Man, for da mister du forstanden med en gang.

Det er et skummelt spill uten noen særlig historie. Beregnet på å kun skremme deg. Men fytti rakkern; det funker!

http://theslenderman.wikia.com/wiki/Slender_Man

http://slendergame.com/legend.php