God lørdag formiddag begjærte harpespillere og uovervinnelige eventyrere.

Hva kan dere gjøre: Dra hjem til familien.

I skrivende stund sitter jeg hjemme på kjøkkenet og har spist høstens så langt beste frokost. Det var skiver med forskjellig pålegg på alle skivene, i tillegg til at jeg drakk både appelsinjuice og eplejuice.

Her hilser jeg til alle dere på internett fra med på kjøkkenet.

Hvorfor er det bra å dra til familien i helgen?

Man kan spise masse digg mat som man ellers ikke har penger til, og snakke med foreldrene dine. Dette fordrer at du har foreldre som ikke er stumme, og at de kjøper mat.

Når du er hjemme kan du treffe venner som også er hjemme, eller bor her.

For min del er det ikke så mye mer jeg kan gjøre. Jeg kommer fra en liten plass på Sørlandet som heter Lillesand, og det er ikke akkurat her Felix Baumgartner lander i fallskjerm, eller FARC legger fredsforhandlingene.

Det er derimot veldig hyggelig med en pause i et ellers hektisk liv som fulltidsstudent og profesjonell blogger.

Jeg kan drikke masse kaffe. Denne koppen er spritet opp av min søster med tusj, da slipper jeg å sprite opp kaffen med konjakk.