Foto: Catrine Kooyman Krogseth, Karina Asbjørnsen og Pernille Boye Ahlgren

Nå er jeg tilbake fra hyttetur. Jeg overlevde. Det var mye mindre fyll enn jeg kan huske det har vært tidligere semestre. Folk var oppegående nok til å ha quiz klokka fire på natta, og da er jeg fornøyd!

Hytta lå langt ute i Austevoll, så på fredag tok vi hurtigbåten ut. Jeg er lite kjent i Bergens omegn, og det var som om jeg var på skikkelig ferie bare jeg kom meg ut av Vågen. Vel fremme på hytta spiste vi middag og spilte besserwizzer. Samfunnet har en god tradisjon for nattbad, og denne hytteturen var intet unntak. Det var kaldt (eller friskt som Klara sier). Jeg så morild (små dyr i vannet som lyser opp veldig sterkt, sånn at det blir gnister i vannet) for første gang! Måtte bade ekstra lenge fordi det var så fantsatisk. Heldigvis var det både boblebad og badstue på hytta, så jeg kunne få varmen tilbake. Tilslutt var jeg helt utslitt og måtte trekke meg tilbake til soveposen.

På lørdag våknet jeg utvilt og spiste frokost og spilte mer spill og så gikk vi en tur i regnet. Kom tilbake til fårikål. Dessverre måtte jeg dra før alle andre fordi jeg ikke var ferdig med hjemmeeksamen. Lørdag kveld haiket, ferjet og busset jeg tilbake til Bergen. Og i dag tidlig var jeg tilbake på lesesalen. Det føltes ut som jeg hadde hatt ferie. Veldig fint å være på hyttetur, og jeg tenkte ikke en gang på at jeg ikke kunne drikke. Kanskje fordi det var flere som ikke drakk enn bare meg?