Hvordan er det å sjekke opp fulle personer som edru? Kan det å spinne fort rundt på en stol erstatte fire pils en lørdagskveld?

De fleste av dere har hørt om NRK dokumentaren fra Stavanger der folk ravet rundt mektig fulle. Tenk, den byen der har jeg tilbrakt 20 av mine 24 år. Fra denne byen kan jeg fortelle en god del fyllehistorier, noen ganske spektakulære. Nå skal jeg ikke blogge om det, men heller fortelle historiene fra et edru standpunkt. Kanskje jeg til og med husker mer?

Jeg har vært med på to ganske fuktige fadderuker og i år skal jeg være fadder selv. Forhåpentligvis kan jeg være et alibi for de som ikke ønsker å drikke samt øke terskelen for deltagelse til tross for avholdelse fra rus.

Jeg gleder meg til å begynne å skrive, filme, ta bilder og rett og slett være kreativ. Det er en god del ideer jeg vil prøve ut, og mye jeg ønsker å finne ut av. Følg gjerne med, for hvem vet; kanskje en dag er det du som er forsøkskanin på bloggen min.