Jeg var ute på fredag. Da var jeg sammen med noen flotte folk jeg jobbet med i Skandiabanken første året jeg var her i Bergen. Før vi gikk på byen var det tapas og alias. Det var veldig hyggelig, på tross av at jeg ikke var med på å vinne når vi spilte alias.

Da jeg startet dette prosjektet var jeg klart gira på å holde koken selv om jeg ikke drikker. Det mener jeg selv jeg har fått til bra. Nå har det gått en stund, og jeg merker at det begynner å bli litt tiltak å stå på like mye hver gang. Det kan kanskje ha noe å gjøre med at man ikke gjør som majoriteten av alle de andre. Jeg syntes det er vel å bra at man kan skille seg ut, og vise hva man selv står for og mener. Men det er deilig innimellom å bare lene seg tilbake å gjøre det de andre gjør, som i dette tilfellet blir å ta noen pils.

Alle er glade!

Nå blir neste helg relativt rolig på fest fronten. Vi skal til Jæren og surfe. Om jeg da stiller med nytt og godt mot til neste fest gjenstår å se.

På lørdag var det ny kamp. Pussig nok tapte vi igjen. Men vi får si som Elton Johan, «I’m still standing, yeah yeah yeah!» Selv om nederlaget var tungt klarte alle å smile i det flotte Bergensværet etter kampen.

Bilde: Morten Halvorsen

 

Filmkelden med Anders og Stian ble bra. Vi fikk sett mange timer på film. Til dere som lurer på om det er noe poeng å se den siste Jason Bourne filmen, så er det ikke det.

Ha en fin dag i sola!