Denne helga var jeg og noen gode venner på harry-/hytterur i Sverige. Alle studenter vet at hyttetur i praksis er en fyllafest, en fyllafest ingen kan hjem fra. At turen var lagt til Sverige, dette sagnomsuste landet hvor øl og snus er superbillig, la grunnlaget for at dette skulle bli en meget livlig tur.

Vi ankom ganske sent fredag kveld, og tok det derfor ganske rolig den første dagen. Her er et bilde hvor du ser hvor rolig, men koselig vi hadde det.

Den andre dagen hadde hyttevertene planlagt en storstilt lekedag. Vi ble delt opp i lag og skulle gjennom hele dagen gjøre ulike øvelser, hvor det til slutt ble kåret en vinner. Hvert lag hadde lagt ned en variabel mengde innsats i kostymer og lagnavn. Mitt lag fant noen capser det stod «Eiksetra» på, og malte oss med tøff stridsmaling i ansiktet.

Nå som jeg legger inn bildet ser jeg at sminken ikke får meg til å se så veldig tøff ut, men får meg til å ligne på en skjeløyd katt, så jeg håper du liker skjeløyde katter.

Etter de første øvelsene bevegde vi oss mot butikken for å kjøpe øl. Her er et bilde av Alexander som har kjøpt øl utkledd som en gris. Det synes jeg er ganske morsomt da.

For å komme oss videre i konkuransen måtte vi ta båten over til en liten øy. Her er et bilde fra båtturen. Asbjørn er gladfull, mens jeg er bare glad.

På denne lille øya var det bare et lite hus, og dette lille huset var en badstu. Alle skjønte da at bading stod på programmet, og jeg skjønte at jeg hadde mest lyst til å holde meg på land. Mens jeg stod på land tok jeg et bilde av Sophie som bada, legg merke til den ekle tanga.

Når vi kom tilbake til hytta fortsatte lekene med et par rolige, mer drikkevennlige øvelser. Inspirert av Radioresepsjonens stavmikser hadde hyttevertene Marte og Ola laget en liten rett vi skulle spise med bind (ikke sånn bind som damer bruker når de har mensen) for øynene. Deretter skulle vi gjette hva retten bestod av.

Dette var den siste leken i konkuransen, og etter dette fortsatte den store festen. Jeg var ganske sliten og lå for det meste og sov på sofaen mens de andre festet, og fikk derfor ikke tatt noen flere bilder. Da jeg i ettertid etterlyste flere bilder fra hytteturens hovedfotograf fikk jeg til svar: «Jeg var for full til å huske å ta bilder etter kl. 15.»