I går var jeg i Frodes bursdag. Normalt pleier jeg aldri gå på fest med noen som ikke er medlem i Studentersamfunnet. På Frodes bursdag var det helt andre folk, som jeg enten møter på Blom kafé eller HF-biblioteket. Det var mange som ikke visste at jeg var avholdsblogger, men jeg ble likevel ikke spurt om hvorfor jeg drakk alkoholfritt øl (på grunn av et genialt tips som jeg skal dele med dere senere!).

Her er bursdagsbarnet selv som henger opp en vimpel.

Sleipner-capsen var et populært objekt på festen og gikk runden flere ganger. Utrolig lite fintfølende, og vi får bare håpe ingen festdeltakere hadde hodelus.

Frode fikk sparkesykkel til bursdag. Han kommer til å være den kuleste fyren i gata fremover!

Her er noen av de nye vennene mine som ikke er medlem i Studentersamfunnet. Vi hadde det gøy sammen.

Heldigvis var jeg ikke alene. Tiril, som er medlem i Studentersamfunnet, var med og passet på meg. Hun hadde det gøy alene.

Jeg hadde en fin kveld ute. I tillegg gikk jeg hjem mens festen var ved sitt klimaks, og slapp nedturen på et fullstappet Legal. Og jeg fikk en god natts søvn.