I går var jeg på møte med Navigatørene på NHH. Det er gjengen på skolen som sprer det glade budskap om kristendommen. Jeg er selv kristen og har vært med i bibelgruppe i regi av Navigatørene tidligere. Denne høsten har jeg tenkt til å bli litt mer aktiv i andre ekstravagansiøsiteter de driver med, siden jeg antar at det er ok og ikke drikke alkohol når vi er ute og ”holder det nede med bro Jesus”. Du blir kanskje ikke så overasket når jeg avslører at det ikke var alkoholservering på torsdag.

 

I dag ble jeg intervjuet av Studvest, så sjekk ut den avisa når den kommer ut på onsdag. Intervjuet var på Café Caos, og der traff jeg min kamerat Kachun som på stående fot ga meg en innføring i hvilke alkoholfrie tilbud de kunne tilby.

 

I morra er det reversibel. Det er som tidligere nevnt festen jentene vi hadde med på fest for to uker siden skal ha for oss. Det er ingen hemmelighet at det vil drikkes øl som på norsk film, altså bratt flaskeføring (forklaringen var rettet til dere som hadde flere kanaler enn NRK og TV2 når dere vokste opp, dere så da kanskje ikke de samme programmene som jeg gjorde). Jeg er spent på hvordan det vil utarte seg.

 

Videre rapport fra edrufronten, er at mannskapet (altså jeg) er med godt mot. Det er masse vann i springen, jeg har fortsatt venner og det har vært svært lite konfrontasjon med fienden de siste intense dagene. Vi leter fortsatt etter nøklene til Alicia Keys!

Følg meg på twitter @kasperdisaster. Det er viktig at dere retweeter den tweeten jeg har skrevet «plis retweet» på. Da kan jeg få flere poeng!