Jeg var å så The Gallows, Feed The Rhino og Blood Command på tirsdag. Aktive studenters forening hadde vært så aktive at det fikset konsert på Kvarteret. Tror du jeg ble skuffet da konserten startet kl 21.00 og ikke 20.15? Ja!

 

 Dagens outfit: Jeg fikk Gallows genser, og viser med fingrene at jeg støtter fred på jorden!

 

Det var egentlig den enste skuffelsen jeg hadde (At konserten var kl 21.00). Kvelden begynte veldig bra med en virgin kaffe uten is. Enda bedre ble det da det viste seg at Blood Command hadde en usedvanlig pen sangerinne som sto veldig flott og sang fra scenen. Jeg var sikker på våre blikk møttes gjentatte ganger, og jeg trodde hun til slutt skulle stagedive rett inn i armene mine. Så kom jeg på at det ikke var noe lys på oss i salen.

Videre leverte Feed the Rhino og Gallows musikk som karatespark fra scenen. Jeg fikk være med å leke «dytt alle i salen på likt leken». Tidligere har jeg tenkt at det er slitsomt når folk står å skal dytte på deg når du er på konsert.

Men supertips! Som edru er en real moshpit som shots med tequilla. Du blir supergira! Så kan det ambefales? Ja!

 

 

Husket du å gi en high five til noen i dag?