Hei, bloggen. Grunnet internettproblemer kommer de siste oppdateringene fra Døgnvill først nå. Beklager, bloggen.

Etter en flott første dag på festival oppdaget jeg til min store glede at jeg klarte både å kose meg og beholde musikksmaken til fulle-Andreas når jeg var på festival som edru-Andreas. Jeg valgte derfor å lage en oversikt som viser den sannsynlige oppførselen til fulle-Andreas, og den faktiske oppførselen til edru-Andreas under de resterende konsertene på festivalen. Antall konsumerte øl på de gitte tidspunktene er tatt med i beregningen.

Dag 2:

20.15 Jarle Bernhoft:

Fulle-Andreas synes dette er en ganske kjedelig konsert og går for å kjøpe seg en øl.

Edru-Andreas synes dette er en ganske kjedelig konsert, men står og ser på likevel.

21.15 LidoLido:

Fulle-Andreas synes LidoLido lager bra show og danser med mange fremmede folk, så blir han sliten og går for å kjøpe en øl.

Edru-Andreas synes LidoLido lager bra show og nikker i takt med musikken.

22.15 Pet Shop Boys: 

Fulle-Andreas skjønner ikke hvem disse gamle mennene kledd i bowlerhatt og sølvfolie er, og synes konserten er ganske kjedelig. Han går for å kjøpe seg en øl. Mens han står i køa hører han at bandet spiller favorittsangen hans, Go West. Da løper han tilbake og danser.

Edru-Andreas gleder seg til Pet Shop Boys skal spille Go West, og nikker i takt med musikken når de spiller den.

Dag 3:

18:15 Bo Kaspers Orkester:

Fulle-Andreas synes dette er en kjedelig konsert, og går for å kjøpe en øl. Når bandet spiller ekstranummeret Vi Sitter I Samma Bil tenker han at konserten hadde vært bedre om de hadde spilt den ti ganger på rad.

Edru-Andreas synes dette er en kjedelig konsert, men står og ser på likevel.

20.15 Katie Melua:

Fulle-Andreas blir overrasket over hvor mange hits Katie Melua har. Han står og koser seg med konserten før han kommer på at han må kjøpe øl før Aqua-konserten. Han går og kjøper to øl.

Edru-Andreas blir overrasket over hvor mange hits Katie Melua har. Han prøver å kose seg med konserten, men siden han gruer seg sånn til Aqua-konserten er det litt vanskelig.

21.30 Aqua:

Fulle-Andreas prøver å komme så langt fram at han kan ta på Aqua-Lene, da han ikke er alene om å ønske dette, må han desverre stå ca. ti meter unna scenen. Han elsker alle sangene til Aqua, selv de han aldri har hørt før. Når bandet spiller Barbie Girl får han seg ti nye dansekamerater han håper å beholde under LMFAO-konserten.

Edru-Andreas stiller seg langt unna scenen, men ikke langt nok. Når Barbie Girl spilles finner den 40 år gamle dama ved siden av edru-Andreas ut at hun skal være Barbie og han skal være Ken. Etter litt høflighetsdans blir det for mye for edru-Andreas som forlater konserten.

22.15 LMFAO:

Fulle-Andreas mister de nye vennene når han er og kjøper glowstick-briller og øl. Han går så langt fram det er mulig å komme i den tette folkemengden. Heldigvis gjør de nye brillene at det er lett å få seg nye venner på konserten og fulle-Andreas blir en del av en større dansering. Fulle-Andreas koser seg, han er sexy and he knows it.

Edru-Andreas finner seg en overraskende rolig flekk med god utsikt til scenen. Men flekken er bare rolig fram til første hit og edru-Andreas blir da, noe motvillig, del av en større jenka-lenke. Noen gutter sier at det ser ut som edru-Andreas ikke koser seg like mye som dem, og tilbyr han derfor en øl, som han takker nei til. Da gir en annen av guttene edru-Andreas et par glowstick-briller, så ser det iallefall ut som han har det morsomt. Når bandet spiller I’m Sexy And I Know It klarer ikke edru-Andreas la være å nikke i takt med musikken.

På LMFAO-konsert. I’m sober and I know it.