I går var jeg på Halloweenfest. Før festen hadde jeg tenkt å jobbe litt, redigere litt og skulle en tur på Grønland for å kjøpe oransje stoff jeg kunne bruke som en maske. Jeg skulle kle meg ut som Michelangelo i turtles! Michelangelo, Michelle, get it?

Jeg ble plutselig oppringt av en kompis som sa det var indrefilet av elg hos hans foreldre, og han lurte på hvor lang tid jeg trengte. Jeg sa 30, hev meg i dusjen, kledde på meg i racerfart, fikk lastet opp en video og løp til bussen til Oslo S.

Jeg spiste en nydelig forrett, faktisk med b.la elgtunge. Etterpå var det elgfilet og til den fikk jeg Ringi eplemost, storfornøyd som få spiste jeg meg stappmett, og hev så innpå den største porsjonen med tilslørte bondepiker. Jeg var redd jeg måtte rulles ut i taxien, men det gikk fint.

Jeg malte meg grønn i ansiktet og på hendene i kompisen mins leilighet og stakk over på fest på Solli Plass. Her var det Gangnam Style, sykesøstre, varulver og i tillegg en øksemorder, med en ekte skarp øks. Den var litt vel skummel på fest, for å si det mildt. Det var litt plastikk på eggen då…*kremt*.

Vi prøvde å danse så hardt at en hylle datt ned, men det var bare nesten at den gjorde det. Neste gang må det danses hardere, men er usikker på om det fysisk går an da stort hardere fellesdansing til Gangnam Style må være vanskelig å få til.

Etterpå drog vi til at utested og vi slapp ikke inn (jeg tror det var på grunn av meg). På neste utested kom dørvakten med noen morsomheter (i retning meg), «Hmm, dette er jo ikke deg, denne personen er jo ikke helt grønn i trynet» *stort smil*. Vel inne på utestedet ble det peking og latter.

Det var ingen andre på utestedet som hadde et like voldsomt antrekk som meg. Jeg skilte meg kraftig ut, og det var litt morsomt, men også en god del flaut. Jeg hadde ikke tenkt tanken på at vi skulle på utested, ei heller på hva som kom til å skje når jeg kom meg på utestedet. Jeg så ikke ut, og deler av meg skulle virkelig ønske jeg kunne inntatt noen vodkashots på rappen for å gjøre det flaue litt mer holdbart.

Videre drog vi en tur på Underwater og vakten slapp meg så vidt inn!!! (Gawd). Jeg fikk mange komplimenter for antrekket av bargjestene, og ei sa til og med at hun gikk som Donatello i fjor. Folk hva jeg mente når jeg introduserte meg som Michelangelo, så det var veldig kult.

Jeg ble ikke så lenge, og gikk hjem fra Bislett til Løkka. Lengste turen på utrolig lenge. Hvorfor, hvorfor tok jeg ikke med våtservietter? Å gå hjem malt i ansiktet som en ninjaturtle er ikke alltid av det aller kuleste. Jeg måtte flire litt for meg selv på vei hjem. Det ble noen blikk og litt latter, og jeg smilte bredt mens jeg trakk hetta godt opp. Jeg er søren meg tøff som går utkledd som dette, og tøff når jeg går hjem alene i det. En ting er sikkert: neste år skal jeg dog ikke være grønn, i hvert fall.