For siste gang (eller til noen andre gir meg penger for å blogge) ønsker jeg dere vakre lesere velkommen til nok et blogginnlegg fylt med eksplosjoner, gull og diskolys.

 

Debatt

 

Den siste utfordringen vi fikk gikk ut på at jeg å Ida skulle holde en debatt her i Bergen, hvor tema var ”Alkoholfri fadderuke?”. Debatten gikk bra! Det eneste jeg savnet var meningsytringer à la 2012, for slik jeg har forstått trenden gjelder det nå å vise puppene for å få frem meningene sine. Det var det dessverre lite av.

 

Det var mange gode argumenter for hvorfor vi bør prøve å inkludere alle som deltar i fadderuka. Jeg har tidligere tenkt at hvis du syntes det er så utrolig teit eller galt hvordan fadderuka er lagt opp, er det helt frivillig å bli med. Men jeg har nå skiftet mening, og mener at det går an å ta mer hensyn til andre, selv om de i noens øyne er kjipe.

 

Studielivet er en lang fest, om den første uka ikke er balls to the walls er det ingen problem å veie opp for det seinere.

 

Fest

 

Til dere som bor i Bergen å ikke var på Powernap 2 i går på Landmark, sorry, dere tapte!

 

Hvorfor?

Derfor!

Fra og med nå, skal jeg aldri gå på plasser som ikke har et stort akvarium, og noen som spiller jazz når jeg spiser taco!

Performance, det var interessant

Min første konsert over Skype! Teknologien i dag sier jeg bare!

 

Takk for meg!

 

I dag er min siste dag som edru blogger, nå skal jeg gå tilbake til mitt vanlige liv hvor jeg bare er en vanlig superhelt.

 

Skal jeg drikke når jeg er ferdig? Ja

 

Men jeg  skal ta med meg følgende erfaringer:

– Jeg trenger ikke drikke hver gang jeg går ut. Dette betyr at jeg kan gå ut mye mer, selv om jeg skal noe neste morgen.

– Du trenger ikke måtte skylle på fylla, hvis du kan skylde på bloggen.

– Som Kong Olav sa ”Det skal helst gå gått”, hvis du må være edru en stund, hvis du blir gravid eller blir blogger, så går det helt greit.

 

Til sist vil takk alle dere flotte mennesker som har fulgt bloggen, som takk får dere alle lov til å se på tv midt på dagen i dag, og dere kan spise så mange epler dere vil!