I går hadde vi MunkholmMandag på Kvarteret. Siden det var mandag var jeg helt utslitt, men det ble veldig fint utover kvelden. Tellef Raabe spilte, blant annet fra den nye singelen sin (og den sangen jeg har lagt ut i en video på bloggen tidligere). Noen drakk Clausthaler, men jeg drakk tre kopper te. Det var uansett fint med en liten samling rundt bloggen. Og apropos nye venner jeg har fått som avholds, så møtte jeg mine gode venner, Kasper og Andreas. Tips hvis du vil finne venner når du er avholds: lag en blogg om det!

Nå sitter jeg på kontoret til Studentersamfunnet og hører på Singel-spillelista mi. Varmer opp før møtet jeg skal lede i kveld om singellivet i et historisk perspektiv. Er bare så sykt gira – har aldri gledet meg så mye til å lede et møte før. Håper å få blogget litt mer om det i morgen! Her er forresten eventen om dere vil være med!