Nummer tre i rekken av helgetips kommer her: Heng med kamerater

Hva trenger du:
– En venn som er like gira på å planlegge som min venn Stian.
– Gjerne en venn til, i mitt tilfelle Anders.
– TV

Denne planen fikk jeg (i pdf format) på mail fra Stian etter at vi hadde pratet om å ha en rolig lørdag:Du lurer kanskje på om det gikk ann å klikke på bilde for trailer, Ja det kunne man! Alle andre linker til  skuespillere og anmeldelser funket også, noe som imponerte meg!


Som det heter «if you fail to plan, you plan to fail!». Dette må bli suksess!

Til dere som hadde håper på jug og skrøner om hvordan Sirkus Eliassen konserten var. Jeg må beklage men før jeg skulle på konsert var jeg på bibelgruppe, dette ble så hyggelig og tok litt lengre tid en forventent, så jeg rakk ikke noe konsert.

Det blir derimot nye muligheter til mandag. Da skal jeg se Gallows og Blood Command, musikk som aboslutt er mer innafor enn Sirkus Eliassen. Det blir gøy!

I kveld skal jeg på fest med folk jeg jobbet sammen med i Skandiabanken for en stund tibake. Hvordan det går får du vite i morra!