Lørdag var første gang jeg var ute hele natta uten å drikke. Og det var dødsbra! Hadde gleda med hele uka, og ble ikke skuffa.

Jeg dro på vors til Davidene. Jeg drakk chai te og røyka vannpipe. Klarte å blåse røykringer for første gang, og var i strålende humør (men fant ikke noe godt bilde på det). Alle hadde på seg stripete klær, og da blir det jo automatisk god stemning.

Den maritime looken skyldtes at vi skulle på konsert. Bergens beste coverband, Fagernes Yatch Klubb, spilte på Kvarteret. Og FOR en konsert! Ballonger fra taket, stage diving, Toto og Journey, trommis i bar overkropp. Jeg ble helt gjennomsvett av dansing, og dro på Studentersamfunnets kontor for å tørke.

Her oppdaget jeg at man blir mye mer sliten når man ikke drikker. Stikk i strid med vanlig Ida-stil måtte jeg legge meg ned å hvile litt før kvelden fortsatte.

På Kvarteret var det Barkamp. Alle utdanningsinstitusjonene i Bergen hadde rigga seg opp i hvert sitt rom og konkurrerte om det beste barkonseptet. Jeg likte Sjøkrigsskolens bar best, for deres konsept var ”høye, muskuløse menn som sprader rundt i uniform”. Virket som om hele byen også likte Barkamp, for jeg har aldri noensinne sett Kvarteret så fullt.

Det var også første gang Kvarteret arrangerte nashspill for de frivillige på huset. Men før vi kunne feste, måtte vi rydde opp i alle rommene. Og ett eller annet sted, mens jeg plukket opp to tusen patroner fra Sjøkrigsskolens bar, ble jeg lei og gikk hjem. Jeg fikk altså ikke med meg nashspillet, men var likevel passelig fornøyd med egeninnsatsen. Jeg hadde det kjempegøy, og holdt ut til fire – bra jobba, Ida! Og dagen etter var jeg oppe tidlig og gikk Vidden. Edru FTW (iblant)!

Kommer forresten til å lage en film fra lørdagen. Dere får vente i spenning!